Alla valpar har flyttat... och det har varit en del strul...

Får be om ursäkt för sen uppdatering men det har inte varit direkt lätt denna gång med att hitta bra hem till mina valpar. Även fast jag är noga så har det varit en del strul så en fet känga till er som bokar valp och sen inte hör av sig. Det kan hända saker som gör att man inte kan hämta och köpa sin valp och det är helt OK men det minsta ni kan göra är i alla fall att höra av er om så på ett litet sms. Det var flera denna gång som bokade valp och sen inte hörde av sig , vilket innebär att jag inte får chansen i tid att prata med andra seriösa valpköpare som verkligen vill ha en valp, blir en hel del omkostnader, nya veterinärbesiktningar och förlorad arbetstid och en otrolig stress då jag verkligen har haft att göra.

En valp annonserades också ut på blocket efter dryga veckan hos sin nya familj pga sjukdom i familjen men utan att kontakta mig. Blir otroligt upprörd då jag alltid säger att fungerar det inte av någon anledning så kontakta mig för jag köper tillbaka valpen. Jag pratade med den här valpköparen och som skulle prata ihop sig med sin familj men hörde ändå inte av sig till mig senare utan valde att sälja valpen till en annan, med ett veterinärintyg som var äldre än 7 dagar. Tur för mig att denna valp såldes till en gammal valpköpare till mig, men där fungerade det inte så bra med den realtivt unga hunden hon själv hade och 9-veckors valpen så hon kontaktade mig och jag satt mig i bilen direkt och åkte och köpte tillbaka den lilla. Valpen var då otroligt glad att se mig igen. Han fick ett bad och en ny familj hos gamla valpköpare till mig så det känns jätte bra. Är det något jag fullkomligt hatar så är det sånt här. Jag älskar mina valpar och hundar och det ska inte vara något slit och släng och jag bryr mig verkligen i var dom är och hur dom har det. Jag får tårar i ögonen bara jag tänker på att man inte bryr sig eller tänker till både före och efter ett hundköp. Det är ett liv vi pratar om. Hur kan man ens överväga att sälja en valp man haft dryga veckan på Blocket?

Veckan efter att jag hämtat den lilla valpen som hade annonserats ut på Blocket så avled min far vid en ålder på 73 år efter en tids sjukdom så denna sommar och semester blev inte vad jag tänkt mig riktigt.

Jag vet inte heller hur det kommer att bli med denna hemsida då avtalet går ut i höst och de vill att man binder upp sig flera år och så vill jag inte ha det. Utan år för år då jag inte vet alls hur det ser ut för mig om 2 år. Förmodligen kommer jag att göra en ny hemsida men Commitment's kennel finns på Facebook både som sida och grupp. Sidan är för alla. Gruppen är för mina valpköpare.

Så nya tag... Jag bjuder på några bilder från min Facebookgrupp som jag hoppas mina valpköpare tillåter mig till att göra. Har så mycket bilder så får nog ta en hel helg sen och bygga den nya hemsidan.
Fina lilla Åke med sin familj.
Fina lilla Åke med sin familj.
När jag hämtade "min" lilla valp som hade annonserats ut på Blocket.
När jag hämtade "min" lilla valp som hade annonserats ut på Blocket.
Så fin bild. Jag älskar den. Detta är Scooby hos sin nya familj.
Så fin bild. Jag älskar den. Detta är Scooby hos sin nya familj.
Fina lilla Albus firar midsommar.
Fina lilla Albus firar midsommar.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln