Uppdaterad: 2021-05-26 - Såld!                  Till salu - Commitment's Fairlane

Jag har en röd, korthårig hane till salu nu. Leveransklar tisdagen den 25/5. Veterinärbesiktas nu på fredag, avmaskad, chippad och vaccinerad med stamtavla. En liten kille med mycket energi men så trevlig. Om intresse finns för den här lilla killen så vill jag att man ringer mig på 070-3619614. Jag vill att man tänkt igenom sitt hundköp noga och att man kan ta emot honom nu när det är leverans. Så det inte blir som det just blivit med honom att man bokar valp och så hör jag inget mer, varken på mail eller telefon och jag har försökt fått kontakt i flera dagar. Jag kan vara svår att nå, men tycker ändå att om man väntar på sin valp så "ligger" man på lite grann i alla fall just för att man längtar efter sin nya familjmedlem. Det är så tråkigt när det blir så här, men bra ändå känner jag att det händer innan valpen levereras till ny familj. Att jag är upptagen är för att jag jobbar, har hundvakter hemma och att det just nu är fullt upp att hålla reda på valparna och göra alla måsten hemma. Det viktigaste för mig är att allt är prickfritt här hemma och att alla hundar har det bra. Jag vill prata med den som är intresserad så man intresserad så är man välkommen att ringa mig om man känner att detta kan vara killen för er familj så får ni också mer information. Det är en jätte fin hane! Föräldradjuren är Bono och Lucia och båda föräldradjuren ägs av mig och man kan titta på bilder och information om dessa under "Hundarna" här på hemsidan.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln