Lucia/ Bono och Majken/Bono valparna snart 7 veckor gamla...

Ja, snart går vi in på sista veckan med vilddjuren. Många tror att det bara är gulligt men det är precis som att ha småbarn. Mycket jobb men så klart jäkligt kul. Sömnen för mig blir inte riktigt vad den ska. De kan vakna allt mellan klockan 3-6 och då är det bara att gå upp för gör man inte det så skriker de med all kraft tills du går upp, riktigt så blir det inte när de flyttar i väg ensamma till sin nya ägare. Här är de 13 stycken och det känns nästan som att det alltid är någon vaken som vill dra i gång de andra och leka. De är så gott som rumsrena och de är ute flera gånger om dagen. Så klart så är det roligt och gulligt på alla sätt och vis och det är underhållande att sitta och titta på de när de far fram ute i vilda lekar. De är underbara men nu är det drag i dom. Veterinärbesiktning på fredag blir det i alla fall och jag håller tummarna att allt går bra men har ingen anledning att misstänka något annat. Jag försökte ta bilder ståendes och med ansikten men de stående bilderna blev inte bra då de inte alls ville stå fint på ett bord så det fick bli ansiktbilder. Nu skriver jag namnen och ägaren bredvid så ni ser vilken valp som är er. Jag har fått återbud på den svarta, långhåriga tiken ur Majkens kull i fall någon är intresserad så vill jag att man kontaktar mig på mobilen 070-3619614. Alla mår bra hemma här och nu ska här klippas lite klor på 13 stycken. Blir kul att träffa er alla snart.

Lucia och Bonos valpar...

Commitment's Firebird - Gunilla

Röd, långhårig hane. (Gult band)

Commitment's Bonneville - Madelene

Röd, korthårig tik. (Rosa band)

Commitment's Desoto - Eva

Röd, korthårig hane. (Turkost band)

Commitment's Fairlane - ?

Röd, korthårig hane. (Blått band)

Commitment's Bel Air - Maria

Röd, korthårig hane. (Svart band)

Commitment's Impala- Malin

Svart, korthårig tik. (Gult band)

Commitment's Deville - Jonas

Röd, korthårig hane. (Grönt band)

Majken och Bonos valpar...

Commitment's Albus Dumbledore - Carina

Röd, korthårig hane. (Grått band)

Commitment's Sirius Black - Emelie

Svart, långhårig hane.

Commitment's Ginny Weasley - Alex

Svart, långhårig tik. (Vitt band). Den här tiken är till salu igen till rätt familj, då det blev en avbokning på henne. Hon är leveransklar den 26/5. Ring vid intresse på 070-3619614.
Ginny är nu såld! 21/5-2021.

Commitment's Cho Chang - Alicia

Röd, långhårig tik. (Oranget band)

Commitment's Luna Lovegood - Alena

Blå, långhårig tik. (Rosa band)

Commitment's Lavendel Brown- Magnus

Blå, långhårig tik. (Rött band)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln