Lucia/Bono & Majken/Bono valparna är snart 5 veckor gamla... 

Jag har inte glömt uppdatera. Jag var riktigt på gång igår men datorn stod och tuggade med uppdateringar hela dagen och i dag påminde den mig att minnet snart är slut så... börjar bli dags att skaffa en ny. I alla fall så är det full fart här. Båda kullarna är tillsammans i mitt kök som är uppdelat, vilket innebär att hundarna tagit över köket. Tikarna går tillsammans och hjälps åt med att ta hand om valparna. Ja, Dockan från förra kullen hjälper så klart till, i alla fall med oredan. Båda kullarna har dessutom fått sina namn. Min syster Karin har satt namnen på Lucias valpar som blev döpta efter lite "raggarbilar" och Majkens valpar blev döpta i Harry Potter tema av en valpköpare till mig - Caroline Wilson. Valparna har också fått ett litet kardborreband runt halsen i olika färger så det blir lättare för er valpköpare att följa dom och lika för alla som är här och hjälper mig med hundarna om dagarna när jag arbetar. Det skiljer ju bara en dag mellan kullarna så denna gång valde jag att lägga ihop dom i samma blogginlägg. De är valpkullsförsäkrade i Folksam redan, papperen på stamtavlorna är i vägskickade, veterinärbesiktningen är bokad så allt är under kontroll. Hundmat kommer på hemkörning i morgon och det var inte lite såg jag i bekräftelsen då det bestod av 6 stora paket. Det är bla 4 kilo mat som följer med valpen vid leverans. De har ännu inte varit ute då vädret inte är det bästa ännu. Regn och snö väntar vi denna vecka. Fullkomligt vidrigt, men tänkte ta ut dom till kommande helg. Jag vill inte att de ska stå och frysa och skaka så det blir mycket städning för mig den här veckan då de nu också äter riktig mat. De växer snabbt nu. Helt otroligt och fulla i upptåg. En av Lusses korthåriga hanar har utsett sig själv till utbrytarkung och försöker hitta vägar ut hela tiden. Ett tag så kunde man hitta honom och några av hans syskon i hela huset men nu tror jag att jag lyckats täppa till "hålen" ordentligt. Tänk att det alltid är någon i alla kullar som bara måste hitta på bus hela tiden. Jag kommer att kontakta alla blivande valpköpare till kommande helg så ni vet. Det ser ut att bli hyfsat väder så ska försöka fota dom ute nästa gång och till er som ska ha valp ur dessa kullar så påminner jag också om att jag har en grupp på Facebook - Commitment's kennel som är till för mina valpköpare och närmast sörjande. Sök dit för många gånger lägger jag lite bilder och filmer där med mobilen som inte läggs ut här. Det är mycket enklare än att uppdatera den här hemsidan som tar lite tid. Jag har inte lagt ut något om valpar någon annanstans då jag blir totalt nerringd och nermailad. Som det ser ut nu är alla valpar ur båda kullarna är tingade men förändras detta så kommer jag att uppdatera om jag har någon valp till salu på min grupp eller här på hemsidan. Hoppas ni alla mår bra och att vi får vår snart... och värme.

Lucia och Bonos valpar >>>

Commitment's Fairlane - röd, korthårig hane (blått band)

Commitment's Firebrid - röd, långhårig hane (Gult band)

Commitment's Deville - röd, korthråig hane (Grönt band)

Commitment's Bonneville- röd, korthårig tik (rosa band)

Commitment*s Ber Air - röd, korthårig hane (svart band)

Commitment's Impala - svart, korthårig tik
gult band)

Commitment's Desoto - röd, korthårig hane (turkost band)

Majken och Bonos valpar >>>

Commitment's Albus Dumbledore - röd, korthårig hane (grått band)

Commitment's Luna Lovegood - blå, långhårig tik (rosa band)

Commitment's Cho Chang - röd, långhårig tik (oranget band)

Commitment's Sirius Black - svart, långhårig hane (grönt band)

Commitment's Ginny Weasley - svart, långhårig tik (vitt band)

Commitment's Lavendel Brown - blå, långhårig tik (rött band)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln