Lucia & Bono valparna 2 veckor och 5 dagar gamla...

Valparna växer så det knakar. Tiden springer i väg och så stora så de börjar tröttna på livet i valplådan men de är alldeles för små för att springa runt på golvet men det är absolut dags att göra en större valphage för dom att röra sig i och det kommer fixas till under veckan. De leker lite med varandra och skriker högt när de är missnöjda med något. Lusse är en duktig mamma och Dockan som jag har kvar sen Lusses förra kull smyger gärna i bland och tittar på sina småsyskon. En mycket pigg och alert kull så jag får nog att göra om några veckor. Alla valpar är tingade och skulle det förändras så kommer jag att annonsera ut det här på min hemsida. Hårlaget är vad jag NÄSTAN är säker på. Ett par veckor till så är jag helt säker. Jag kommer inte att ta bilder och sitta och skicka runt till var och en av alla valpköpare utan kommer försöka ta bilder varje vecka - max 2 veckors mellanrum och uppdatera här på hemsidan för det är helt omöjligt att få till bra bilder själv utan hjälp och det tar så mycket tid och jag prioriterar hundarna, hemmet och jobbet under veckorna. 

Tänker inte stanna så länge till i den här valplådan..... De hänger ofta över kanten som har säkrats med en extra planka så de inte tar sig ut.
Tänker inte stanna så länge till i den här valplådan..... De hänger ofta över kanten som har säkrats med en extra planka så de inte tar sig ut.

Röd korthårig hane...

Röd långhårig hane...

Röd korthårig hane...

Röd korthårig hane...

Röd korthårig hane...

Röd korthårig tik...

Svart korthårig tik...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln