Majken & Bono valparna är födda 2021-03-31...

Majken födde 7 valpar den 31/3-2021, tyvärr var 1 dödfödd. De andra mår bra och fördelade sig så här -  1 röd hane, 1 röd tik, 1 svart hane, 1 svart tik och 2 blå tikar. Jag vet ännu inte om de lång- eller korthår. De blå tikarna är redan reserverade. De här två valpkullarna som nu är födda är de första och sista jag kommer ha på ett väldigt långt tag framöver. Möjligen kommer min svarta korthårstik Stina paras till nästa år (2022) men det beror helt på hur livet ser ut och om tid finns för valpar. Födseln för både Lucia och Majken gick snabbt och bra. Nu är det bara att hoppas att att de fortsätter växa och må bra. Det är så klart lite känsligt i början. När de är ungefär 4 veckor gammal så kan jag se om de är lång- eller korthår. Vill man absolut ha ett långhår så är det inget jag kan lova ännu att man får och rekommenderar då att man kontaktar en kennel som med säkerhet har långhår. Vill man ha en chow chow oavsett hårlag så har man större chans att få köpa en valp hos mig. Uppdateringar om valpkullarna kommer kontinuerligt under deras 8 veckor hos mig.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln