Nya röntgenrutiner hos SKK...

SKK har ändrat rutiner vid röntgen. Förr beställde man tid hos veterinären och betalade avgiftern för avläsningen där. Så är det inte längre. Tryck på länkarna nedan som jag lagt in och ni länkas direkt till SKK's sida så att informationen blir korrekt. Hur som helst så vill jag verkligen att uppfödda chowar från min kennel röntgas på höfter och armbågar vid 12-15 månader, gärna tillsammans med 12 månaders vaccinet så att statistiken blir så tillförlitlig som möjligt. Alla har en skyldighet att hjälpa till framåt för ledhälsan hos rasen. Inte bara jag som uppfödare utan även chowägaren och bra också att veta hur det ser ut så man som ägare om det skulle vara något knas kan sätta in hjälp i tid. Nu har vi ett helt gäng Commitment's chowar som ska röntgas i slutet på året och jag håller så klart tummarna hårt för bra resultat. 
Nya rutiner för röntgen >>> 
Beställ röntgenavläsning hos SKK >>>

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln