Commitment's kennel har skapat en grupp på Facebook...

Jag har skapat en grupp på Facebook för enbart för valpköpare till mig. Gruppen är avsedd för bilder,nyheter på min kennel, snabba tips och råd och det för att det går snabbare att få ut information där än här på hemsidan även fast jag verkligen försöker hålla den uppdaterad med det krävs mycket mer tid. Till er som har Facebook och är valpköpare till mig så sök på Commitment's kennel och klicka in er där. Anledningen till gruppen är att jag är otroligt trött på allt "komsikomsa" och galna råd som man kan få där okunniga, oerfarna människor skriver svar som inte vet någonting. Jag säger som jag alltid sagt. Är hunden tex sjuk eller har ont så går man till en veterinär och konstaterar felet och inte googlar eller frågar i en grupp där man oftast får hur många olika svar som helst... vad väljer du för svar? Man kan till och med förvärra ev. skada eller sjukdom om man inte går till kunnig veterinär. Jag kan ge många råd och tips men jag är ingen veterinär, men jag har hur som helst 31 års erfarenhet av rasen och har varit med om det mesta under åren. Både roliga, tråkiga och ledsamma saker.
Så välkomna att klicka in er där mina valpköpare!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln