Majkens valpar har flyttat ut...

Nu har de sista valparna flyttat från mig. Från högenintensivt tempo till lågintensivt tempo på några dagar så tror jag att jag hamnat på ett vilohem *skrattar*. Visserligen är en valp kvar hos mig men det är som "att dra igen en dammlucka". Nu önskar jag alla mina valpköpare Lycka Till med era små. Dra er inte för att ringa mig om ni undrar över något. Blir det något problem eller att man som nychowägare känner att det här inte är rätt så kontakta mig så vi i tid för lösa eventuella problem. Alla försäkringar är inskickade till Folksam på båda kullarna. Ni som inte redan är medlemmar i rasklubben så har jag fixat detta också. Njut av era valpar nu och ta vara på tiden för det går fort. Ett hundägande behöver inte vara komplicerat. Man kommer långt med sunt förnuft. Allt ni vänjer er valp med nu och tar er tid att ge den med inlärning av olika saker nu när den växer upp har ni igen hela livet. Så kasta inte bort tiden. Njut och ha kul. Vill också tacka för alla snälla ord jag fått, vinflaskor, blommor och choklad. Jag tycker att det är roligt att följa mina uppfödningar så nu är det er tur att skicka bilder till mig. Jag har träffat många nya och gamla valpköpare den här veckan. Jätte trevligt!
Sköt om Er alla och var rädda om er i Corona tiderna som är och Stort Lycka Till så håller vi kontakten!
Rosso flyttar till Hanne och Jyrki på Galtö. Lycka Till!
Rosso flyttar till Hanne och Jyrki på Galtö. Lycka Till!
Dinah flyttade till Lena med familj i Bålsta. Lycka Till!
Dinah flyttade till Lena med familj i Bålsta. Lycka Till!
Harry flyttade till Fjugesta med Amanda och familj. Lycka Till!
Harry flyttade till Fjugesta med Amanda och familj. Lycka Till!
Lexie flyttar ned Emma med familj till Karlshamn. Lycka Till!
Lexie flyttar ned Emma med familj till Karlshamn. Lycka Till!
Malla flyttar med Eva-Lena till Västerås. Lycka Till!
Malla flyttar med Eva-Lena till Västerås. Lycka Till!
Bosse flyttar till Grangärde med Lotta och Stig. Lycka Till!
Bosse flyttar till Grangärde med Lotta och Stig. Lycka Till!
Iris flyttade till Särö med Ulrika. Lycka Till!
Iris flyttade till Särö med Ulrika. Lycka Till!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln