Alla 13 valparna är veterinärbesiktade...

Alla valpar i både Majkens och Lucias kull klarade veterinärbesiktningen galant den 23/11-2020. Inte en anmärkning på en enda valp och alla hanar hade testiklarna på plats. Jag fick mycket beröm för glada, trevliga valpar med jätte fina ögon så det är riktigt roligt. Så nu är de vaccinerade, avmaskade, besiktade och redo för livet utanför Syrenvägen 8 i Grängesberg och jag får vila en stund även fast det så klart blir tomt när det varit så intensivt ett tag och då allra helst sista veckan då det dessutom varit lite turbulens i gruppen av valpar. Så jag har varit tvungen att dela dom lite för att de några av valparna har gett sig på en av tikvalparna och gett henne rejält med stryk. Började säkert med en hård lek som slutade med att hon blev rädd och skrek och de resulterar i att fler ger sig på henne. Det betyder inte att de är aggressiva utan de är djur och tänker inte som en människa att man hjälper den som kanske behöver. Så allt är inte bara gulligt och roligt jämt. Hon var rejält söndertuggad runt huvudet och öronen. Nu är inte det någon av valparna som ska flytta utan den kommer att stanna hos mig och är satt på pencillinkur och mår bra. Så ingen fara, men som sagt - de är redo för sina nya liv och jag ser fram emot att följa dom alla med bilder och information och kanske möter jag flera av er på någon utställning med tiden när Corona är över.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln