Bono har blivit far till 4 valpar hos Nellwood's kennel...

Commitment's I Want To Break Free aka Bono Commitment's I Want To Break Free aka Bono

Måste också få presentera en till rolig nyhet och det är att min svarta, korthåriga hane Bono var hos Annika på Nellwood's kennel här under några veckor och detta blev resultatet. Fyra jätte fina valpar - En svart tik och tre hanar i färgerna blå, svart och fawn. Hårlaget är ännu okänt... och sen har valparna ätit lite mat på bilderna så därför är de lite "grisiga". Det är Bonos första kull och jag hoppas det blir flera efter honom under 2021. Jag önskar alla valpköpare även till denna kull - Stort Lycka Till och hoppas ni får en lika rolig och trevlig hund som faktiskt Bono är. Han är en riktig clown med stort hjärta. En otroligt snäll hund.

Etiketter: bonos valpar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln