Majken och Leo valparna 6½ vecka gamla...

Lika som med Lucia kullen som utvecklas de här valparna också fint. Alla har vad jag hittills sett, perfekta bett, utmärkt pigment i munnen, fina ögon och även allt annat. Mycket trevliga valpar som far fram tillsammans med Lucias valpar hela dagarna. Alltid finns det någon som är leksugen, så det är full fart från tidig morgon till kväll. Jag provade även med de här valparna att få till någon "stå" bild... Det är verkligen bara att lägga ner. Någon bild där de står och lutar sig mot mig gör bara att de ser ut att vilja ramla i kull och allmänt besvärade, men jag fick till några fina ansiktsbilder med hjälp av min dotter i alla fall. Det är verkligen inte lätt att fota valpar en och en och har man inte hjälp så blir det ingen fin bild alls om man inte lyckats smyga sig på dom. Ute regnar det hela tiden här och är så grått så man kan tro det är natt dygnet runt. Den här sista veckan så har det inte varit någon bajs inne överhuvudtaget utan bara någon enstaka kisspöl. Både Lucias och Majkens valpar är otroligt duktiga på att säga till när de vill ut och göra i från sig. Det har varit fullt upp hela helgen med valpköpare i omgångar hela helgen. Ingen valp sämre än den andra. De är alla jätte fina. Som jag också skrev i inlägget om Lucias valpar så ökar Covid-19 mycket här i mina trakter och jag är otroligt försiktig med hur jag lever varje dag. Den 23 november ska alla valpar veterinärbesiktas och samma vecka flytta till sina nya ägare. Det är pga Corona jätte viktigt att alla håller överenskomna tider när man sen hämtar sin valp så det inte krockar med andra människor. Jag vill ha lite tid med var och en av alla valpköpare så att alla känner sig nöjda och trygga när man åker hem med sin nya familjemedlem.

Commitment's  Tommassi: Röd hane-Blått band - Lotta
Commitment's Tommassi: Röd hane-Blått band - Lotta
Commitment's Tommassi: Röd hane-Blått band - Lotta
Commitment's Tommassi: Röd hane-Blått band - Lotta
Commitment's Rosso Conero: Röd hane- Gult band - Hanna
Commitment's Rosso Conero: Röd hane- Gult band - Hanna
Commitment's Rosso Conero: Röd hane - Gult band - Hanna
Commitment's Rosso Conero: Röd hane - Gult band - Hanna
Commitment's Red Baron: Röd hane-lila band- Amanda
Commitment's Red Baron: Röd hane-lila band- Amanda
Commitment's Red Baron: Röd hane-lila band- Amanda
Commitment's Red Baron: Röd hane-lila band- Amanda
Commitment's Ti Amo: Röd tik-  grönt band- Lena
Commitment's Ti Amo: Röd tik- grönt band- Lena
Commitment's Ti Amo: röd tik- grönt band- Lena
Commitment's Ti Amo: röd tik- grönt band- Lena
Commitment's Selvarossa: röd tik- oranget band- Emma
Commitment's Selvarossa: röd tik- oranget band- Emma
Commitment's Selvarossa: Röd tik-oranget band- Emma
Commitment's Selvarossa: Röd tik-oranget band- Emma
Commitment's Amarone: Röd tik- rosa band- Eva-Lena
Commitment's Amarone: Röd tik- rosa band- Eva-Lena
Commitment's Amarone: Röd tik- rosa band-  Eva-Lena
Commitment's Amarone: Röd tik- rosa band- Eva-Lena
Commitment's Mandarossa: Röd tk - rött band - Ulrika
Commitment's Mandarossa: Röd tk - rött band - Ulrika
Commitment's Mandarossa: Röd tik - rött band -  Ulrika
Commitment's Mandarossa: Röd tik - rött band - Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln