Lucia och Leo valparna snart 7 veckor gamla...

Ja, nu går jag in på den sista veckan snart med de små vännerna. De växer och utvecklas dag för dag nu och fort går det. Har burit ut dom alla upp och ner för min lilla trapp och hade tänkt att fixa dit en liten ramp, men för sent. Nu springer de upp och ner i den och det märks att de är större också för från att ha busat i 30 minuter och sovit i flera timmar så har det blivit tvärtom. På morgonen går "larmet" vid 4:30 ( om man har tur) och då är det bara att sparka i gång dagen här. Det har varit en intensiv tid, men jäkligt roligt. Det var ju några år sedan det var ett riktigt kennelliv för mig och jag är otroligt nöjd med hur valparna utvecklas och att få se att Lucia är en fantastisk mor och det är härligt att se då detta är hennes första kull också. Alla papper är klara här hemma. Nu har vi veterinärbesiktningen måndag den 23 november framför oss och bara att hålla tummarna att allt går bra, men jag har verkligen ingen anledning att tro något annat. Alla valpar ser friska och sunda ut och alla har de otroligt fina ögon så det är roligt. Kanske finns en korthårig tik kvar i denna kull, men det får den närmaste veckan utvisa då det finns spekulanter. Jag har skrivit in förnamnet på de kommande ägarna till de valpar som är bestämda och sålda nu. Jag hade tänkt att försöka få till lite "stå"bilder, men ingen av valparna ville stå fint på något bord så då blev det ansiktsbilder i stället denna gång. Finns ingen anledning att lägga ut bilder på valpar som inte vill stå fint. Alla ser då ut som de håller på att ramla om kull. Dags att uppdatera Majkens kull... Det är Coronatider så vi måste komma överens om tider när valparna ska hämtas - gäller båda kullarna så vi inte träffas alla samtidigt. Alla måste försöka hålla överenskomna tider så att jag får den tid men alla valpköpare som behövs så man kan åka hem med sin valp och känna sig trygg. Det ska kännas bra för er och även för mig.

Commitment's In Confidence: Hane - GULT BAND - Claes
Commitment's In Confidence: Hane - GULT BAND - Claes
Commitment's In Confidence: Hane - GULT BAND - Claes
Commitment's In Confidence: Hane - GULT BAND - Claes
Commitment's Glorious Collision: Hane - ORANGET BAND - Sanna
Commitment's Glorious Collision: Hane - ORANGET BAND - Sanna
Commitment's Glorious Collision: Hane - ORANGET BAND - Sanna
Commitment's Glorious Collision: Hane - ORANGET BAND - Sanna
Commitment's Silent Sky: Tik - BEIGET BAND - Ev reserverad
Commitment's Silent Sky: Tik - BEIGET BAND - Ev reserverad
Commitment's Silent Sky: Tik - BEIGET BAND - Ev Reserverad
Commitment's Silent Sky: Tik - BEIGET BAND - Ev Reserverad
Commitment's Free: Tik - GRÅTT BAND - Andreas
Commitment's Free: Tik - GRÅTT BAND - Andreas
Commitment's Free: Tik - GRÅTT BAND - Andreas
Commitment's Free: Tik - GRÅTT BAND - Andreas
Commitment's The Storm Within: Tik - VITT BAND - Caroline
Commitment's The Storm Within: Tik - VITT BAND - Caroline
Commitment's The Storm Within: Tik - VITT BAND - Caroline
Commitment's The Storm Within: Tik - VITT BAND - Caroline
Commitment's Passing Through: Tik - BRUNT BAND - Olivia
Commitment's Passing Through: Tik - BRUNT BAND - Olivia
Commitment's Passing Through: Tik - BRUNT BAND - Olivia
Commitment's Passing Through: Tik - BRUNT BAND - Olivia

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln