Majken och Lucia valparna ute för första gången. 5 veckor gamla...

Denna vecka blir det inga bilder på enskilda individer för jag har inte hjälp till att ta bild på en och en. Några har haft önskan att jag ska ta bilder på "deras" hund och skicka, men så kommer jag inte att göra. För det första är ingen hund bestämd åt någon ännu -och de är bara 5 veckor gamla och även fast man kanske tycker att " den där är gulligast".. så skulle förmodligen ingen se skillnad på dom annat än jag. Alla är verkligen jätte fina. Ingen kommer att få en "ful" chowe.. för det finns inte här. När det är bestämt vem som ska ha vem så kommer jag att skriva detta under bilderna på de bilder jag tar på en och en. Det är absolut helt omöjligt att hålla reda på exakt vem som är vem när de rusar runt på gården och åter igen... under veckorna finns inte tid till att lägga upp mer eller ta mer bilder än vad jag gör. Jag har ett hus, 15 hundar just nu att ta hand om, har hundvakt på dagarna när jag jobbar, går kurs och absolut fullt upp med att pussla ihop mitt liv så alla fyrbenta och även jag mår och har det så bra som möjligt. Det är viktigast, men vill man komma hit och titta och fota så är man välkommen.
Valparna utvecklas jätte fint och Lucia och Majken tar hand om alla 13 tillsammans. Valparna har fulla munnen i sylvassa tänder nu så tikarna tycker att det är så där att bli diade av dom. Det gör ont. Ögonen är jätte fina på alla valpar, bettet ser ut att bli bra på alla. Det är en av de de korthåriga tikarna som har lite dåligt pigment på tungan men det är ju ingen sjukdom så jag tar det med ro. I dag har vi haft besök av valpköpare och av ägaren till Leo (pappan till valparna) så det har varit full rulle hela dagen. Jag kan säga att när valparna kom ut första gången så stannade alla som passerade mitt hus och var alldeles tagna av småttingarna. Så de blir socialt tränade av alla människor som stannar och hälsar på dom. I morgon ska det klippas klor igen på 13 stycken och sen får vi besök igen och denna gång av Wivanne och Uffe (kennel Enjoyment's) - gamla choweuppfödare som också bor här i Grängesberg men som lagt sin uppfödning på vila sen många år. Det ska bli trevligt... och jag förstår att ni längtar efter er valp ni som bokat, men tiden går fort. Nu är det bara 2½ vecka kvar ungefär och sen blir det otroligt tomt här men ni alla får en underbar individ att lägga tid och kärlek på. Ta väl hand om dom, för det gör jag.
Njut av bilderna och tänk på att alla är fina :) för det är dom verkligen och sunda. Följer man Commitment's kennel på Facebook så får man även en filmsnutt att titta på lite då och då.
Hoppas ni alla är nöja och tillfreds med de bilder jag delar med er.
Jag har fortfarande 2 korthåriga tikar till salu. Är man intresserad så vill jag att man tänkt igenom sitt hundköp, ser till att man har ekonomi och tid att ta hand om en hund och att man läst på om chow chow så man förstår vad det är för ras man köper. Det är viktigt för att alla inblandade ska få de bästa förutsättningar så som både valpen och ny ägare.. och att jag får sova gott på nätterna.  Jag vill att man ringer mig i så fall på 070-3619614, jag vill prata med de som är intresserade.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln