Lucia och Leo valparna 4 veckor och 5 dagar gamla...

Lusse Lusse

Herre gud vad tiden går fort och "barna" har blivit så stora. De har fått sina namn, men tyvärr har det dykt upp ett stavfel i en stamtavla så det kommer jag att kontakta SKK om under kommande vecka och sen ska en valp omregistreras från långhår till korthår. Jag skulle gått på första magkänslan där så hade allt blivit rätt där. Det är i alla fall fantastiskt kul med 5 korthår av 6 i en kull. De utvecklas fint. Klara fina ögon och är glada, trevliga och fulla av upptåg. En av korthårstikarna har kommit på hur man "bryter" sig ut från sitt rum så i natt vaknade jag av det snaskade lite väl nära mig i mitt sovrum och då låg hon och drack lite mjölk av Majken. Lucia och Majken går mellan valparna lite som dom vill och hjälper till att ta hand om valparna. Det är fantastiskt. Valparna har också börjat äta riktig mat, men har inte varit ute ännu då det har spöregnat varenda dag men till veckan ser det ut att bli fint så då ska de få gå ut för första gången. Ingen höjdare att sätta ut små valpar på en blöt gård, då står de bara och skakar och vill in.
Pga av dubbelbokningar hos olika uppfödare och att man inte kan ta sin valp när de är leveransklara så har jag i denna kull fortfarande några osålda. Jag vill att man är påläst om rasen och förstår dens egenskaper och att ett hundköp är noga genomtänkt där hunden ska få vara en familjemedlem med mycket kärlek och tid. Alla valpar säljs under SKK's regler. De är leveransklara den 24/11.
Så fortfarande finns:
2 korthåriga tikar

Jag vill att den som är intresserad ringer mig på 070-3619614.

korthårig tik (grått band)
korthårig tik (grått band)
Korthårig tik (grått band)
Korthårig tik (grått band)
långhårig tik (rosa band)
långhårig tik (rosa band)
långhårig tik (rosa band)
långhårig tik (rosa band)
korthårig tik (beiget band)
korthårig tik (beiget band)
korthårig tik (beiget band)
korthårig tik (beiget band)
korthårig hane (gult band)
korthårig hane (gult band)
korthårig hane (gult band)
korthårig hane (gult band)
korthårig tik (vitt band)
korthårig tik (vitt band)
korthårig tik (vitt band)
korthårig tik (vitt band)
korthårig hane (oranget band)
korthårig hane (oranget band)
korthårig hane (oranget band)
korthårig hane (oranget band)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln