Lucia och Leo valparna 26 dagar gamla...

Lussebullarna närmar sig 4 veckors ålder på tisdag. Det händer grejer och de växer i rasande tempo. Det är full fart och liksom Majkens valpar ska de börja äta riktig mat under veckan. Till nästa helg hoppas jag att det blir väder så  jag kanske kan ta några bilder ute. Staketet är snart uppe runt nya huset där jag nu mera bor så nu kan jag släppa ut 13 stycken utan att de försvinner. De har fått sina stamtavlenamn och är under registrering i kennelklubben. Namnen får ni nästa vecka och namnen är satta av Magnus som ställer upp på mig jämt och hjälper mig med hundarna under dagarna när jag jobbar i veckorna. Jag har fantastiska människor runt omkring mig. Annars hade det aldrig gått och absolut inte nu när de blev så många. Jag är 99% säker på att jag har 4 korthår och 2 långhår i den här kullen. 2 korthårshanar, 2 korthårstikar och 2 långhåriga tikar. Söta som bara den är de alla i båda kullarna. Full fart.
Lusses korthårskillar.
Lusses två långhårstjejer
Lusses två korthårstjejer

.... och när korthårstjejerna tröttande ur på fotografering...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln