Majken och Leo valparna 16 dagar gamla...

Majken Majken

Majken och Leos valpar har hunnit blivit 16 dagar gamla. I morse klipptes klorna för första gången på att alla 7 valpar och sen fick de renbäddad i valplådan. De tyckte det var så där med kloklippningen, inte speciellt roligt i alla fall. Ögonen börjar öppnas men de ligger mest och sover och äter hela tiden. Majken är en jätte duktig mamma och tar väl hand om sina små. Valparna är väldigt mörkt röda och långhåriga. Alla valpar ur denna kull är bokade. Skulle det bli att någon avbokar någon valp så kommer jag i så fall att sätta ut det här på hemsidan. Alla valpar kommer också att märkas uppmed halsband efter tid så man lättare kan se vem som är vem av dom. Man kommer att kunna följa utvecklingen hos dom här på hemsidan.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln