Lucia och Leo valparna 18 dagar gamla...

Lucia Lucia

"Lussebullarna" har hunnit bli 18 dagar gamla. De gör inte mycket väsen av sig än då de mest sover och äter men ögonen har de öppnat. I dag på morgonen klipptes klorna på alla 13 valpar som finns i huset och det bäddades rent åt dom i valplådan. Både Lusse och valparna mår bra. Hårlaget är jag inte riktigt 100% säker på ännu, men skulle jag gissa lite så är det nog 4, kanske 5 korthår i kullen och 1 långhår är jag säker på, möjligen kan det finnas en långhår till. Vi får se. Som alla ser så är det inte lätt att fota, att ta upp en valp i den här åldern och ta enskilda bilder säger ingenting för om dryga 4 veckor ser de helt annorlunda ut. Jag kommer märka upp dom senare för att hålla i sär dom och för att det ska vara lättare att se sin valp på kommande bilder. Innan dess tycker jag det är onödigt att så små ska behöva ha halsband på sig. Jag kommer inte att skicka enskilda bilder till valpköpare utan alla foton kommer att sättas ut här på hemsidan. Tid finns inte att göra det för mig.
Jag kommer att sätta ut på min hemsida  om det eventuellt finns någon valp till salu. Innan dess är alla bokade. I den här kullen så kan det vara så att det "hänger" på hårlaget om man vill ha en valp eller inte. Jag brukar säga - det är samma hundras. Jag pratar mig varm om korthåren jämt. Har man en gång haft ett korthår så kommer man förmodligen aldrig att välja något annat. Jag älskar båda hårlagen men förstår verkligen inte varför många är så rädda för korthår. En ursnygg hund för tusan! :) Nu har jag aldrig haft problem med att sälja ett korthår och har blivande valpköpare som faktiskt vill ha korthår och det gör mig jätte glad. Ni kommer att tycka de är fantastiska.

Här är hela Lussekullen. Om man tittar på den lilla krabaten som sticker fram huvudet till höger i bilden så kan man se att detta är ett långhår.
Här är hela Lussekullen. Om man tittar på den lilla krabaten som sticker fram huvudet till höger i bilden så kan man se att detta är ett långhår.
Ja, alltid är det någon som ska sticka ut och vara helt tvärsom mot alla andra.
Ja, alltid är det någon som ska sticka ut och vara helt tvärsom mot alla andra.
Korthår
Korthår
Långhår
Långhår
Den här bilden är tagen i början av veckan. Kan vara ett långhår... det kan vara ett korthår... Vi får se...
Den här bilden är tagen i början av veckan. Kan vara ett långhår... det kan vara ett korthår... Vi får se...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln