Majken och Leo valparna är födda...

Då var alla valparna här då Majken födde 7 valpar igår den 1/10-2020. Alla är röda och långhåriga, så nu vet vi vad vi har och nu ska alla bara fortsätta att må bra och överleva, men som det ser ut just nu så kommer det att gå bra. Majken födde sina valpar väldigt snabbt. De 4 första valparna kom på dryga timmen, sen en paus och sen kom resten. Det blev en väldigt stor kull. Själv trodde jag kanske på 5 stycken, men inget konstigt för hon var så tjock att magen släpade i trappen de här sista dagarna och är man ändå i gång med valpkullar så är det väl jätte roligt att de kan få bli några stycken. Alla inblandade mår bra, bara jag som dragits med förkylning och huvudvärk ända sen förra helgen. Jag kommer att uppdatera varje helg med bilder då jag har tid att uppdatera hemsidan så alla som kommer köpa en valp härifrån kan följa dom.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln