Allt börjar falla på plats...

Ibland går livet inte åt det håll man själv vill och tycker, men även mitt liv börjar ordna upp sig. Jag har fått tag på ett hus att hyra och det innebär även att jag kommer att kunna ha mina hundar på heltid och på ett vettigt sätt. Som det varit fram till nu så har hundarna bott hos min föredetta sambo och jag har haft dom när jag kan och haft möjlighet. Några av hundarna kommer att bo kvar där och vi hjälps åt. Några hundar har placerats om, så nu finns det 5 hundar kvar. Jag har i alla fall låtit para två tikar och dräktiga är dom så det kommer födas valpar i början av oktober. Ska bli härligt att få rå om lite valpar igen. Jag längtar verkligen. Här är några bilder från igår när jag och hundarna (Majken och Lucia) var uppe på Saxberget här i Saxdalen där jag bor och promenerade runt. En härlig lördag.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar