Karma och Roffevalparna snart 4 veckor gamla...

Ja, tiden springer i väg. I morgon blir dessa godingar 4 veckor gamla. De är så runda och fina och otroligt sociala för att vara så små. Jag ber om ursäkt för att jag helt enkelt inte haft tid att svara på alla mail som ramlat in. Vissa har till och med hamnat i skräpposten utan anledning. Jag har kontaktat några spekulanter via mail angående valparna så får vi se om de fortfarande är intresserade, annars skickas ny förfrågan ut. Vi vill ha valpköpare där man noga tänkt igenom sitt val av ras och gärna lite erfarenhet av hund. En chowchow blir aldrig en labrador över tid utan de har sina egenskaper mer eller mindre som hör till rasen. Vi vill att ett hundköp ska bli lyckat för både den nya ägaren, för hunden som individ, för rasen och för mig som uppfödare... För alla inblandade. Det ska finnas tid för en hund i ett hem. Hanen är långhår och tiken korthår, men båda är otroligt fina. Ber också om ursäkt för bildkvalitén men inte lätt att ta bild på svarta valpar den här årstiden och man är själv, innan de kan vara ute och springa så man kan använda riktiga kameran... och inte är de stilla heller utan väljer hellre att äta glasögon än att vara med på bild. Ni får stå ut med mig på bilderna. Både mamman och pappan till våra valpar finns här att träffa när man hämtar sin valp eller väljer att hälsa på innan. 

Tikvalpen till vänster... Vill hellre äta glasögon än att vara med på bild.
Tikvalpen till vänster... Vill hellre äta glasögon än att vara med på bild.
Tikvalpen snart 4 veckor gammal
Tikvalpen snart 4 veckor gammal
Hanvalpen snart 4 veckor gammal
Hanvalpen snart 4 veckor gammal
Hanvalpen till vänster och tikvalpen till höger
Hanvalpen till vänster och tikvalpen till höger

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar