Majken & Roffe valparna är 5 veckor i dag...

Det är lite "meckigt" att få ihop tid till fotografering men har fått ihop någon bild med mobilen när jag varit hos "barnen". Lättare också att bara ladda upp bilderna på FB, men i dag är jag äntligen ledig efter en rivstart på jobbet efter semesten. Det kommer bättre bilder sen. Valparna växer och mår bra, är jätte sociala och glada små liv. De äter nu riktiig mat och har börjat vara ute lite grann, men än så länge blir det korta ryck och sen vill de sova igen. Precis som "barn" ska vara. De blir ju aldrig att de kan titta åt samma håll när man ska fota men ändå charmigt. Majken är en jätte duktig mamma i alla fall. Roffe som är pappa tycker nog att de är "så där" med valpisarna. Han luktar på dom men vill inte ha dom allt för nära.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar