Queen kullen är röntgade! Bra jobbat alla fina valpköpare!

Karma & Willi Karma & Willi

Alla valpar är nu röntgade ur Karma och Willi kullen.
Commitment's Somebody To Love: HD A - ED 0
(Svart, långhårig tik)
Commitment's I Want To Break Free: HD A . ED:1
(Svart, korthårig hane)
Commitment's Under Pressure: HD A - ED 0 (Svart korthårig tik), Commitment's The Show Must Go On: HD A - ED 0 (röd, korthårig hane), Commitment's Don't Stop Me Now: HD:A - ED -(Svart, långhårig hane) ED inte röntgat pga av missförstånd om vad som skulle röntgas, men det kommer efter nyår.

Ett Stort Tack till alla valpköpare som röntgat sina hundar från oss. Leder är inte allt men det är viktigt att veta resultatet och i första hand för ägaren så man vet hur man kan hjälpa sin hund om något skulle vara fel, viktigt för mig som uppfödare för att kunna arbeta vidare för bättre och friskare leder hos rasen. Extra viktigt nu också genom att Index finns på chow chow så det kan bli så tillförlitligt som möjligt i avelsarbetet då det systemet byggs på hur många som röntgar sina hundar. Under det här året har ALLA mina valpköpare varit otroligt duktiga på att röntga - INTE bara denna kull. Så en stor eloge och stort Tack till Er! Vi jobbar vidare tillsammans för en friskare ras på alla sätt. Bra leder är ingen garanti för att avkommor får bra leder då vi har med levande varelser att göra och en chow chow har har mycket annat att tänka på också så som temperament och de klinsika defekterna som finns. Alla raser har sina defekter och sjukdomar att arbeta mot så det är inte bara chowen. Men tillsammans så går vi framåt! Tack!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar