Det har hänt mycket...

Commitment's I Want To Break Free aka Bono Commitment's I Want To Break Free aka Bono

Commitment's kennel har tagit en paus gällande uppfödandet men vi hoppas vara tillbaka till våren 2019. På grund av separation och många andra tragiska och ledsamma omständigheter så har det helt enkelt inte funnits möjlighet att föda upp valpar då varken tid eller kraft har funnits utan vi har haft fullt upp med att se till att stå på benen själva och ta hand om de hundar vi har. Mitt i allt annat elände så förlorade vi även några hundar. Det blev helt enkelt för mycket. Jag funderade verkligen om jag ska hålla på med uppfödning för det blev så mycket och så jobbigt så jag kan knappt tänka på det innan det nästan vänder sig i magen på mig... och ändå vet jag att allt kan hända, men allt behöver verkligen inte hända inom loppet av två veckor som det gjorde hos oss. Det har varit ett otroligt jobbigt år där allt ställts på sin spets, men jag hoppas att vara tillbaka till våren. Commitment's kennel kommer inte att ha uppfödning i lika stor omfattning som det varit, utan vi jobbar oss sakta tillbaka. Jag och Marcus kommer att köra samarbete med hundarna och hjälpa varandra oavsett vad som händer. Hemsidan kommer att uppdateras löpande och allt som planeras och händer kommer att publiceras här. hundarna bor också kvar hos Marcus och jag har dom när jag kan på helgerna då allt inte riktigt är ordnat runt omkring mig gällande boende och ordning för hundarna ännu.
Sen vill jag skicka varma kramar och tack till alla som har hört av sig med så mycket "pepp", snälla och omtänksamma ord på messenger, sms och e-post. Det har gett mig mycket tröst i allt elände som varit och jag har verkligen tagit allt till mig. Tack så mycket! Livet är fasiken inget för amatörer brukar jag säga.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar