Malmö Internationell 2018-03-31

Man är verkligen en galning, men har försökt sikta in mig lite på utställningsplatser där jag inte varit förr så jag får se något nytt och träffa nya människor, det är liksom halva "grejen" med utställningar tycker jag- det trevliga runt omkring....
Så jag tog med mig min sambos, systers son Liam och åkte till Malmö på skärtorsdagen... bara en enkel resa på dryga 65 mil... tog in på hotell och ställde tidigt på långfredagen och åkte hem till Dalarna igen efter utställningen. 7 chowar var anmälda men endast 3 kom till start. Det blev en strålande dag - Roffe-Treat Me Nice Grozio Akcentas blev Bäst i ras (BIR) och fick sitt tredje CERT och Lucia-Tequila Bum Grozio Akcentas blev Bäst i motsatt kön (BIM) och fick sitt andra CERT. Båda med jätte fin kritik. Super tack också för handling av Lucia. Jag är så nöjd och glad över mina fina chowar.
Domare för dagen var: Eva Borg Liljekvist
Bild tagen av Birgit Dammann

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter