Eskilstuna Nat. 2018-03-18

Vilken bra utställningsdag vi haft i Eskilstuna... Vi åkte dit med 5 vuxna hundar och 3 valpar, vilket innebar att det blev 2 bilar till Eskilstuna, svärfar och Marcus systers son fick följa med och vara hjälpreda. Det krävs sin man med så mycket hundar. Familjen Taikon... domaren undrade också om jag hade med mig hela kenneln..
Commitment's Thunderstrack aka Skrållan blev Bästa tikvalp 4-6 månader
Commitment's Under Pressure aka Stina blev 3:dje bästa tikvalp 4-6 månader
Commitment's Hells Bells aka Miranda som ägs av Åse Helland blev 2:a bästa tikvalp i samma klass.
Commitment's I want To Break Free aka Bono blev placerad som 3:a i valpklass 4-6 månader. Han stod fint men vägrade gå ett enda steg så han fick jag ta under armen och bära ut ur ringen.. - Hahahaha (bilden nedan)

Treat Me Nice Grozio Akcentas aka Roffe blev 2:a bästa hane med CK och CERT.

Commitment's Black Orchid aka Hera ställdes för första gången på officiell utställning och fick sitt första CK, CERT och avslutade som Bästa tik -BIM så det var en riktigt bra och rolig debut för vår egna uppfödning.

Tequila Bum Grozio Akcentas aka Lucia fick Excellent denna dag och inget mer. Lai-Troll's Sanna-Sol aka Majken ställdes också för första gången liksom Hera denna dag och fick CK avslutade som 3:dje bästa tik. Nellwood's Nice Surprice aka Karma fick CK och avslutade som 4:de bästa tik. En absolut hejdundrandes bra dag för oss på Commitment's då 4 av 5 hundar faktiskt fick CK:n och placerade sig. Det är kanonbra och rolig dag där vi båda CERTen gick till våra hundar. Man känner sig totalt slut med så mycket hundar med sig, allt skall flyta på. Tyvärr finns inte så bra bilder från denna dag, men man kan se bilder på alla hundar jag skriver om på deras egna sida under "Hundarna". Inte lätt att få till bra bilder inomhus i ganska skumt ljus, men är så glad för de bilder jag fått. Fler bilder finns också på Commitment's Facebook sida. Bilderna är tagna av Eva Kovac.
Domare för dagen var Per Svarstad.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter