Hera är röntgad...

Commitment's Black Orchid aka Hera är röntgad och avläst av SKK med fantastiska HD A och ED 0. Vi är så glada och lättade. Hon blev egentligen röntgad den 15/12 tillsammans med Roffe och Lucia men SKK vill ha nya och "skarpare" bilder på armbågarna så det blev en extra röntgen... och en lång väntan på avläsningen, men nu kan vi slappna av och planera för framtiden. Vi har haft tur med röntgenresultaten nu... Kanske ska köpa mig några trisslotter också... för alla vet hur det är med det här med röntgen när man håller på med hundar och genom att det tog så lång tid så trodde jag att de hade hittat massor av fel. Det enda jag var helt säker på är att denna hund har alltid varit frisk och aldrig stel eller halt i några leder... Nu andas vi ut och gläds med det superfina resultatet.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar