Ella & Jack valparna har flyttat ut...

I slutet av 2017 och början av 2018 så flyttade Ella & Jack valparna från oss. Commitment's Hells Bells aka Miranda flyttade med Åse Helland till kennel
Lo Zoom's i Sorrunda. Commitment's Fly On The Wall aka Smilla flyttade med Alexander Göransson till Malmö och Commitment's Back In Black aka Elvis flyttade med Niina Kallankaari- Leijonaharjan's kennel till Finland. Lilla Commitment's Thunderstrack aka Skrållan blev kvar hos oss. Vi önskar alla valpköpare stort Lycka Till och 3 av dessa kommer vi garanterat att få följa i utställningsringarna och det ser jag fram emot. All lycka från oss!
Vill man kika mer på Lo'Zooms och Leionaharjans kennel så hittar ni länkarna på min länksida, >>>

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar