Roffe & Lucia är röntgade....

Vi är mycket glada, stolta och tacksamma att våra importer från Litauen faktiskt klarade röntgen i Sverige med att hålla sig inom ramarna. Roffe fick HD:A och ED: 2, visst hade ED:n kunnat vara bättre så klart men inget jag lägger så stor vikt på då Roffe aldrig tagit ett stelt eller halt steg. Han är en kliniskt frisk hund med fina sunda ögon, ett fantastiskt temperament och har visat framtassarna i utställningsringen. Jag är otroligt tacksam och kan under kommande år använda honom i mina planerade parningar med stolthet. En mycket fin och frisk hanhund. Lucia fick HD:A och ED:0... Det absolut bästa man kan få så det finns inget att tillägga. Hon kommer förmodligen att paras till hösten och vi ser fram emot vad dessa fina chowar kan tillföra vår kennel och uppfödning och under tiden så kan ni följa oss i utställningsringarna över Sverige. Så härligt, jag är så glad... och lättad... Alla som har och håller på med chow chow vet hur svårt och ångestladdat det är med den här röntgen. En stor sten har släppt från mina axlar...

Roffe - Treat Me Nice Grozio Akcentas
Roffe - Treat Me Nice Grozio Akcentas
Lucia - Tequila Bum Grozio Akcentas
Lucia - Tequila Bum Grozio Akcentas

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar