Ella & Jack valparna snart 6 veckor gamla...

Ella och Jack valparna 6 veckor gamla i morgon. De är full fart på dom. De äter och har börjat vara ute lite grann, men gillar det inte riktigt men vi har haft kallt och har ordentligt med snö så jag förstår dom. Tyvärr finns inte den röda långhåriga hanen med oss längre då han avlivades i går. Han var " lite efter" redan från början men kom igen och jag trodde först att det skulle gå bra men med tiden när de vuxit upp så såg jag ett betende på honom som med all säkerhet var någon form av hjärnskada då han slängde mer och mer med huvudet fram och tillbaka och även ögon flackade fram och tillbaka. Han kunde inte riktigt fokusera. Så jätte ledsamt men naturen är hård och den är riktigt grym i bland... men de andra är helt underbara och trevliga små ullbollar som tar mer och mer plats i huset. Vissa av valparna har sett vattenskåle som sitt spa så därför är vissa av dom lite blöta i pälsen.. De är påhittiga de små liven.

Svart långhårig hane...

Svart långhårig tik (1)...

Svart långhårig tik (2)

Röd långhårig tik...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar