Karma & Willi valparna 3 veckor och 5 dagar gamla...

Dessa små ligister är snart 4 veckor gamla. Så fulla av liv och energi. De leker och härjar i sin stora valphage, har börjar äta riktig mat och är otroligt framåt, "pussiga" och trevliga.De små tänderna sticker fram och deras små vassa klor har blivit klippta. Hårlaget börjar visa sig ganska tydligt nu så nu vågar jag säga någonting i alla fall. Den enda jag blir osäker på ibland är den "långhåriga" hanen... men jag tror att det är rätt med det i dag i alla fall. Jag har jobbat ganska mycket och på konstiga tider på dygnet så tid har inte funnits att sitta så mycket vid datorn då det är mycket jobb hemma också, men nu under kommande vecka ska jag gå igenom min intresselista för valp. Jag är ett stort Queen-fan så valparna i denna kull fick sina namn efter några av deras låtar. Se och njut!

Commitment's The Show Must Go On

Röd, korthårig hane

Commitment's Don't Stop Me Now

Svart långhårig hane

Commitment's I Want To Break Free

Svart korthårig hane

Commitment's Somebody To Love

Svart långhårig tik

Commitment's Under Pressure

Svart korthårig tik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar