Ella & Jack valparna 1 vecka gamla...

En vecka har gått sedan Ella & Jack fick sina valpar. Alla äter och mår bra och den lilla röda hanen hänger fortfarande med. Vi har stödmatat honom lite med flaska men det har gått så där då han hellre vill äta av Ella. Han ligger med de andra och är varm och nöjd, men när man inte riktigt är med från början så tappar de otroligt mycket i både storlek och vikt. Vi vet fortfarande inte om han kommer att klara sig, men nu får tiden utvisa hur det blir. Vi kan inte se några fel på honom i alla fall och så länge Ella tar hand om honom och han ligger med de andra så får det vara så. Om han inte skulle klara sig så är det med största sannolikt något som är fel och naturens gång, men han är en fighter så vi hoppas och tror att han stannar med oss. Nedersta bilden är på den röda tiken i kullen. Hon är störst av alla och tjock som bara den - hon verkar ha valt rätt tutte från start, svartingarna är jämna med varandra i storleken allihopa. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar