Ella & Jack har fått 5 valpar den 5/11-2017...

Söndagen den 5/11-2017 födde Ella 5 valpar. Det blev 2 svarta tikar, 1 röd tik, 1 svart hane och 1 röd hane.Alla långhår. Den röda hanen har fått lite hjälp med maten av oss då han var lite tagen efter födseln och inte riktigt lika stark som de andra, men han verkar piggna till då han har kommit i gång och äter, är varm och ligger tillsammans med de andra. Så vi hoppas att vi klarar honom. Ella är en duktig mor och tar väl hand om sina barn. Vi är alldeles förvånade att det blev 5 valpar, trodde inte att det skulle bli så många faktiskt, men det är kul - verkligen jätte kul. Ska bli mycket spännande att se vad den kombination ger. Mer information kommer löpande och vi kommer inte att lova bort någon valp innan vi ser att allt är som de ska och vi börjar passerade 3 första veckorna. För man vet aldrig. De första veckorna är alltid kritiska. Det har vi sett förr så därför är vi försiktiga med att lova bort valpar, så varken vi eller någon annan slipper bli besviken eller ledsen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar