Karma & Willi valparna 19 dagar gamla...

Karma och Willi valparna är snart 3 veckor gamla (på tisdag). De både hör och ser nu och det börjar bli full fart så de har fått flyttat ur valplådan och in i valprummet i en vecka ungefär för att sen flytta in i köket. De sover mycket men tycker även om att hålla i gång med att träna till "körslaget" och allra helst då på nätterna. Kanske tycker de att ljudet blir bättre nattetid. De är otroligt "pussiga" och mysiga på alla sätt. De utvecklas fint och det är så skönt när man passerat den kritiska tiden och att man kan vara säker på alla "är med" nu. Hårlaget då? Jag är 100% säker på att den röda hanen är korthårig, sen tror jag att det finns en svart långhårig hane och en långhårig tik och två korthåriga hanar, men det kommer att visa sig den närmaste veckan. Vi kommer snart att kontakta några av de som visat intresse för valp hos oss. Så håll ut ni som väntar. Vi väntar en kull till mellan Ella och Jack som troligen kommer att födas under närmaste dygnet.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar