Utställning Högbo Bruk, Sandviken 2017-09-02

Nu har vi varit på utställning igen med våra snart stora valpar. Tequila Bum Grozio Akcentas "Lucia" blev BIM och fick HP i 6-9 månaders valpklass med helt underbart fin kritik. Treat Me Nice Grozio Akcentas "Roffe" blev 2:a bästa hane i 6-9 månaders valpklass. Commitment's Black Orchid aka Hera blev 3:dje tik i samma valpklass som Lucia men utan HP... Hon är lite väl energisk och full av liv vår svarta dam, men för henne leker livet, till och med så mycket så till och med domaren skrattade åt henne. Hon är full av energi vår Hera men otroligt snäll och glad i livet. Hur som helst så fick hon jätte fin kritik så vi är så nöjda med dagen. Bäst i ras i valpklass blev Sitze-Gou's Evan med min vän Eva Kovac som ägare - Stort Grattis - Underbar dag med härliga vänner! Kan inte bli bättre!
Domare för dagen var Birk Carsten.
Jag och Lucia
Jag och Lucia
Jag och Lucia
Jag och Lucia
Eva med Evan och jag med Lucia
Eva med Evan och jag med Lucia
Roffe
Roffe

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter