Prillans röntgenresultat...

Vi har haft en tik på foder - Commitment's Carolina Reaper aka Prillan. Hon röntgades här i förra veckan och tyvärr så blev inte resultatet vad vi önskade och hoppades på. HD:B och ED: 3. Det är absolut inga fel på Prillan eller att hon har ont på något sätt, men tyvärr inget avelsämne. Synd på en otroligt vacker, stor och trevlig tik, men så är det. Prillan var efter friröntgade föräldrar så... allt kan hända ändå... Det viktigaste är i alla fall att hon inte ha ont och hon skrivs nu över på Anita och Bosse där hon levt sen hon var valp. Bilder kommer senare, då vi kommer att besöka dom i Leksand framöver.
Varför sätter man ut tråkiga röntgenresultat... Jo, för att många inte förstår att man kan få såna här resultat även fast man använder friska avelsdjur med de bästa resultatet i avel.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar