Internationell Utställning Köping 2017-07-22...

Vilken härlig dag i Köping, även fast den var i varmaste laget (+27), men jag tänker inte klaga då jag frysit störtsa delen av den här sommaren. Vi hade en underbar dag i Köping med både folk och hundar och så här gick det för oss och våra chowar -
Tequila Bum Grozio Akcentas "Lucia" blev BIM i valpklass - BIR blev Sitze-Gou's Evan "Evan" med min goda vän Eva Kovac som ägare/ handler.
Commitment's Black Orchid "Hera" blev 3:dje bästa tik i valpklass. Treat Me Nice Grozio Akcentas blev 2:a bästa hane (efter Evan) i valpklass. Domare för valpklassen var Friedrich Birkmar - En otroligt bra domare som tog det lugnt med "barna" -
Totalt var det 6 valpar - 3 hanar och 3 tikar - alla tilldelades HP.
Nellwood's Nice Surprice "Karma" fick CK, placerade sig som 2:a bästa tik i unghundsklass, men tyvärr ingen senare placering. Commitment's Donna Karan "Ella"  fick Excellent och slutade 3:dje bästa tik i öppenklass.
Commitment's Cuba Libre "Lycka" med ägare Anette Källbom knep CK, RESERVCERT och placerade sig sen som 4:de bästa tik för dagen. Det var verkligen superkul! Stort Grattis Anette och Lycka! Domare för de vuxna var: Blidh Von Schedvin B.
Totalt var det 23 vuxna chowchow anmälda.
Jag är otroligt nöjd med en väl genomförd tävling där alla våra hundar skötte sig exemplariskt. Jag är mycket nöjd med dagen och så många trevliga männsikor. Tack alla som var på plats och kom förbi och sa hej till oss! Så himla kul!

Valpklassen: BIR- Sitze-Gou's Evan med ägare Eva Kovac & BIM - Tequila Bum Grozio Akcentas med mig- Anna-Lena Karlsson. Bilden är tagen av Jessica Björling Brännlund.
Valpklassen: BIR- Sitze-Gou's Evan med ägare Eva Kovac & BIM - Tequila Bum Grozio Akcentas med mig- Anna-Lena Karlsson. Bilden är tagen av Jessica Björling Brännlund.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter

BIR-BIM valp 4-6 månader. Roffe & Lucia. CCR klubbmästerskap 2017. Domare: Andrea Jurcan, Serbien.
BIR-BIM valp 4-6 månader. Roffe & Lucia. CCR klubbmästerskap 2017. Domare: Andrea Jurcan, Serbien.
BIR-BIM Valpklass 6-9 mån. Evan & Lucia. Internationell Utställning Köping 2017-07-22.
BIR-BIM Valpklass 6-9 mån. Evan & Lucia. Internationell Utställning Köping 2017-07-22.