Donna & Dylan valparna 29 dagar gamla...

Tiden går ofattbart snabbt, inte länge sedan de här låg i valplådan och var nyfödda. De är sedan drygt 1 vecka utflyttade i köket. De har börjat äta riktig mat och är ute och leker flera gånger per dag. De är fortfarande så små att det bara är korta stunder, sen vill de in och sova igen. Vi kallar dom prinsarna - och de blivande ägarna är kontaktade. Att det är två långhårskillar är det absolut inget tvivel om i det här fallet. De är också under registrering hos Svenska kennelklubben. Valparna är riktigt fina.

Commitment's Made Of Instinct & Commitment's To Be Rebel
Commitment's Made Of Instinct & Commitment's To Be Rebel
Commitment's Made Of Instinct & Commitment's To Be Rebel
Commitment's Made Of Instinct & Commitment's To Be Rebel

Commitment's Made Of Instinct

Commitment's To Be Rebel

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar