Commitment's Habanero Red....

Hipp Hipp Hurra för Tryggve och Prillan som blev 1 år här i dagarna. Det här är Trygge den långhåriga brorsan och Prillan är den en röd korthår tik. De blev döpta efter chiliplantor eftersom mamman hetter Chili - (Commitment's Play It Spicy). Prillan finns i vår ägo, men hos fodervärd - en vän till oss. Tyvärr så råkade Chili ut för en olycka och finns inte med oss något mer, men i dessa fina valpar lever hon vidare. Tryggve är en riktig fotomodell och snygg som bara den- kanske ska du Dan testa att ta dig några varv i utställningsringen? ;) . Ska bli trevligt att få träffa Tryggve live någon gång framöver. Prillan träffar jag inom de närmaste dagarna då hon skall röntgas och vaccineras snart. Bilder kommer på henne också. Grattis till gullungarna på 1-årsdagen.. och Tack för bilderna, så kul att få.Ibland tar det tid innan jag hinner sätta ut bilder, men jag jobbar på så fort och bra jag bara kan... och hur som helst så blir jag så glad för alla bilder och historier om våra uppfödningar som jag får. Mina alla valpköpare är bara bäst!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar