Sofia & Affe valparna 6 veckor gamla med resten av vår hundfamilj...

Valparna växer så det knakar. De utvecklas fint och det märks att de blivit äldre då de verkligen talar om när det inte passar och de talar om när de vill gå ut. Dessa valpar kommer att vara helt rumsrena när de lämnar vårt hem för de är redan nu jätte duktiga. Vi har veterinärbesiktningen nästa vecka så tiden rullar verkligen i väg. Fick lov att lägga till "resten av vår hundfamilj" då alla varit tillsammans och det har fungerat jätte bra. Man får så klart hålla koll med juniorerna och Majken så det inte blir för hårda lekar med de små, men så länge jag är med och "styr upp" så går det hur bra som helst. Riktigt roligt - därför är det lite blandade bilder denna gång. Dessa bilder är tagna den 26 juni, har tagit fler bilder i dag som kommer i nästa blogginlägg.

1,2,3... 4... Vad nu???? Sofia har även adopterat lilla Majken som sin egen så nu är hon också med och "tuttar" i sig lite mjölk.. Hon är så snäll vår Sofia.

Commitment's Spicebomb aka Zäta

Den korthåriga killen som aldrig vill vara stilla. Full av energi och stor portion med attityd. Tuff som bara den och tror att han för tillfället är större än vad han är. Ger alla en match. Han är svår att fotografera då man oftast bara får med halva hunden på bild. I morgon kommer Zätas blivande familj på besök. Ska bli spännande att höra vad de tycker om honom.

Zäta ger Majken en match i brottning.
Zäta ger Majken en match i brottning.

Commitment's MIracle

Den röda lilla tiken som hamnade lite "efter" med allt, men är nu "fit for fight" och tar för sig av livet. Hon har börjat växa i fatt Zäta så skillnaden är inte längre så stor. Hon är tuff som bara den och här gäller verkligen "storleken har ingen betydelse"- passa er!. Jag registrerade henne som korthår hos SKK, men har nu skickat tillbaka stamtavlan för att rätta till hårlaget som fakstiskt med 100% säkerhet visat sig vara långhår. Hon kommer att få en fantastisk röd färg.

Majken och Miracle
Majken och Miracle
Miracle och Lucia
Miracle och Lucia

Commitment's Flowerbomb - Tjorven

Det svarta lilla vidundret som är störst i syskonskaran, tuffast och snabbast av alla... tror hon själv i alla fall. En mycket fin svart, korthårig tik med huvudet på skaft. Hennes nya ägare hälsar på oss nästa vecka. Tror inte de ångrar sig i alla fall.

Ingen ger sig på Tjorven ostraffat... Majken och Tjorven
Ingen ger sig på Tjorven ostraffat... Majken och Tjorven
Majken och Tjorven
Majken och Tjorven
Majken, Roffe, Miracle och bakom alla har vi Zäta
Majken, Roffe, Miracle och bakom alla har vi Zäta
Vår lilla norska flicka Majken
Vår lilla norska flicka Majken
Commitment's Black Orchid aka Hera
Commitment's Black Orchid aka Hera
Roffe
Roffe
Roffe
Roffe

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar