Commitment's Killer Queen...

Jag har fått ett mail av en av mina valpköpare i Skåne. Det här mailet är så roligt så jag har kopierat det och satt ut det här. Chowen Tyra är född i decemeber 2016 och håller alla i gång.... 

"Snälla Anna-Lena
Såå många nya smågodingar ni har fått. Det måste vara roligt men jobbigt.
Här går tiden på några sekunder. Jag har lite svårt att hinna med Tyra i alla hennes upptåg. Är hon verkligen en äkta chowe ? En blandning mellan bergsget och arkeolog gissar jag . Jag har ”stor” hjälp av henne i trädgårdsarbetet fast där blir inte några växter.
Tyra och jag går i hundskola nu på fortsättningskurs, där vi gör framsteg den ena gången och helt ”motfallskäring” nästa. Nu helt plötsligt skall hon inte hälsa på folk och de får framförallt inte hålla i henne. Vid inkallning får inte instruktören hålla henne så det blir koppelhållning – sen kommer Tyra som utskjuten ur en kanon. När vi tränar här hemma är hon SUPERduktig att följa med och ställa upp sig så jag börja titta på utställningar men nu vet jag inte när andra inte får känna på henne än mindre titta i munnen. Hoppas vi hinner träna bort det innan kursen är slut. Tyra når väldigt höjt numera annars hoppar hon upp på närmsta hjälpmedel. Igår t ex hann hon med att stjäla och tugga sönder en träsmörkniv, en äggkopp i plast, en toffel och en CD-skiva ( mitt arkiv) som nu är kass. Tyra busar med Atle o Halo så mattor o möbler dansar runt i huset. Är det så de andra säger till henne så går hon en ruunda och kommer igen från andra hålet. Utomhus är det formel 1 som gäller, hon blir hälften så hög och svansen hinner knappt med – rakt  ut, står det något i vägen så bara rullar hon runt och samma fart åt andra hållet. De körningarna får hon flera gånger om dagen.
Vi har en busshållplats strax utanför tomten, bakom träden, där står ungdomarna och väntar på bussen och pratar – det stör fröken Tyra….hon sitter på ”bevakning” tills de åkt iväg med bussen. Det kan vara pinsamt när det händer sent på kvällen för hon skäller ut dem ordentligt. När hon sedan kommer in är hon mycket stolt och nöjd med sitt uppdrag.
Ja, jag kan berätta hur mycket som helst om denna lilla vilda dam.
Det blir mer sen..
Regniga hälsningar från Skåne
KRAMAR
Ann o Tyra
 
PS
Jan har opererat sina bägge knän nu och har ont när han ska gå, också när Tyra hoppar upp på honom i sängen och trampar på benen. ( det är tur det är hon )
Hoppas det går framåt med din handled!!! "

Commitment's Armani Code aka Atle & Commitment's Killer Queen aka Tyra
Commitment's Armani Code aka Atle & Commitment's Killer Queen aka Tyra
Etiketter: killer queen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar