Sofia & Affe valparna 4 veckor och 6 dagar gamla...

En liten uppdatering om valparna kommer i dag då de också varit ute för första gången. De är helt underbara. De äter mat flera gånger om dagen nu och det börjar bli en riktig fart på dom. De är fortfarande lite olika stora men alla är utvecklade så de åtminstone agerar som de är i samma ålder. De leker och de söker kontakt, är mycket nyfiken på nya saker osv. Jag har också skickat in registreringsanmälan på valparna och reggade då alla som korthår, brukar inte göra det så tidigt men genom att det är sommar och semester osv så är det bäst att vara ute i god tid, men är fortfarande lite osäker på Miracle som det hända blir ett långhår. Hon har ju varit minst osv så det har varit svårt att se... Det blir som det blir, inget man kan göra något åt. Jag är bara glad att alla lever och mår bra efter den skakiga starten... Är Miracle ett långhår, vilket jag tror att hon är så kommer stamtavlan skickas tillbaka för "rättning" så det är inget större problem än så. Se och njut av småttingarna. Min sambo Marcus har hjälpt mig med bilder då jag sitter med högra handen bandagerad, men har som tur är fingrarna framme så jag kan uppdatera hemsidan.

Commitment's Spicebomb - röd korthårig hane

Commitment's Flowerbomb -svart, korthårig tik

Commitment's Miracle - röd, korthårig???? tik

Syskonen...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar