Commitment's Rochas Man...

... Eller Naruto som han kallas till vardags. En bror till vår Hera så han är alltså nu dryga 6 månader gammal. Allt löper på fint. Han har dock haft lite "växtvärk" så han har fått antiinflammatorisk, men är nu i gång igen som vanligt. Det är inte specifikt för chowar utan för alla storvuxna raser om de växer lite för fort, då resulterar de i hälta för att det kan vara en inflammation i leden. Egentligen finns inget som heter växtvärk, vill bara förtydliga det, men vi kallar det gärna för det när såna här problem uppstår. Det går oftast går över av sig självt eller att man måste sätta in antiinflammatoriskt, vid allvarligare problem - operation. Däremot skall man inte vänta och tro att det blir bättre om det inte blir bättre efter ca. 2 veckor, då måste kan kontakta veterinär för är det större problem är det alltid lättare att "fixa till" då man tar hjälp i tid än att man väntar för länge....
Vi önskar Naruto med matte och husse Lycka Till och hoppas vi ses snart!

Etiketter: rochas man

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar