Sofia & Affe valparna 4 veckor gamla...

Bäst att passa på att uppdatera. I morgon läggs jag in för operation i höger handled där jag haft stora problem ett längre tag. Jag kommer att bli riktigt handikappad i flera veckor framöver med en hand men ska göra så gott jag kan med vänsterhanden....
I alla fall... Valparna växer och mår bra trots en liten turbulent start då den röda tiken och den röda hanen fick lov att stödmatas ett tag, den lilla tiken något längre än hanen... men till allas lycka så är alla på gång igen och de äter från Sofia och även riktigt valpfoder så nu har det blivit en riktig fart på dom. Jag stödmatar ingenting nu så det är riktigt bra. Nu är de här bilderna inte de bästa med riktigt oväder och mörker utanför fönstret. När skall vi få sommar? Någon vecka till så är de här valparna snart ute och springer och med det blir det också bättre bilder. Stamtavlenamn har de fått efter parfymer som de allra flesta kullarna har från oss. Den lilla tiken fick heta Miracle då hon också är ett mirakel... De är helt underbara i alla fall... Så njut av era små - Satsuki & Andrée, Yvonne och Ann. :)

Commitment's Spicebomb- röd korthårig hane

Commitment's Flowerbomb - svart, korthårig tik

Commitment's Miracle - röd, korthårig tik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar