Lai-Troll's Sanna-Sol...

Vem är då det här? Jo, detta är Lai-Troll's Sanna-Sol som kommer att kallas för Majken hemma hos oss till vardags. Detta är egentligen ett "barnbarn" till oss, då det är Commitment's Decibel aka Humle som är far till henne. Jag kommer att hämta hem henne under midsommarveckan. När Humle föddes så skulle jag sparat en tik ur den kullen..... det föddes 3 hanar varav 1 somnade in efter några dagar.... Så kan det vara ibland, men ingen är gladare än jag när man sen får tillbaka det man liskom "förlorade" i blodslinjer.... Jag är så tacksam till Lai-Trolls kennel att jag fått förtroendet att få köpa lilla Majken. Bilderna är tagna av Jan-Inge & Sissel Tömmerås. Mer information om Majken kommer när hon kommer hem till Sverige.

Etiketter: majken

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar