Babyboom... - En riktig överraskning!

Vad ska man säga? Det är absolut ingen katastrof på något sätt, men ibland blir det inte som man planerar.... men det här blir så spännande... Jag åkte till Norrland, 63 mil enkel resa med både Sofia och Ella. Sofia fick 3 valpar... Ella får valpar inom närmaste veckan men det blir inte många... och Donna och Dylan parade sig en gång på trappen ute, helt oplanerat från min sida, trodde hon gått ur löpet för Dylan hade inte visat något intresse för Donna... och inte hon för honom heller och det här ser ut att bli fler valpar här än hos de andra... Trodde inte det skulle bli något, men det kanske var det här som skulle bli något... Valpar beräknas födas runt den 18 juni i både kort- och långhår och i alla färger utom creme. Mer info kommer om den här kullen. Håll tummarna för oss att allt kommer att gå bra....
Etiketter: donna

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar