Klubbmästerskapet i Eskilstuna den 27/5-2017...

Klubbmästare 2017 blev Piuk Chow Paradise A Place On Earth och BIM blev Aspsjöns Grace. Klubbmästaren Kubic är för övrigt far till vår Roffe och Lucia. Vi får väl se om "barnen" tänker gå i samma fots Klubbmästare 2017 blev Piuk Chow Paradise A Place On Earth och BIM blev Aspsjöns Grace. Klubbmästaren Kubic är för övrigt far till vår Roffe och Lucia. Vi får väl se om "barnen" tänker gå i samma fots

Tralalalalala - vilken dag i Eskilstuna! Både i och utanför utställningsringen. Klubbmästerskapet och den här dagen borde verkligen fler med chowar och de som går i chowetankar verkligen ta sig tid att besöka. Boka in det här i almanackan till nästa år.
Vår Roffe - Treat Me Nice Grozio Akcentas blev BIR valp, senare BIS 2 och Lucia- Tequila Bum Grozio Akcentas blev BIM valp i valpklass 4-6 månader med mycket fin kritik. Hera - Commitment's Black Orchid placerade sig som 3:a i samma klass, med även hon fin kritik. Vår superfina Karma- Nellwood's NiceSurprice lyckades placera sig som 2:a bästa tik med CK i öppen klass trots att hon verkligen tycker att det är obehagligt med andra hundar nära inpå sig, konstigt med tanke på den jätte stora hundfamilj vi har hemma. Så med hängande svans pga att hon inte känner sig bekväm med tillvaron så följde hon mig i alla fall i ringen och hade absolut inga problem med hantering av människor och domare... hade svansen varit på ryggen så hade hon vad jag tror säkert haft en placering i bästa tikklass också... Hon är verkligen snygg - även fast jag så klart är part i målet, är jag ändå väldigt kritisk mot mina egna hundar så denna dag skulle hon inte ha mer än så här... men jag är så klart mycket, mycket nöjd. Nästa gång blir hon "farlig" (med glimten i ögat så klart)...
Commitment's Cuba Libre "Lycka" med ägare Anette Andersson Källbom placerade sig 1:a med CK i juniorklass och systern Commitment's Dark Angel "Scilla" med ägare Bodil Persson placerade sig som 3:a med Excellent i samma klass. Stort Grattis till Er och fina placeringar! Vi är mycket stolta över er och så roligt att träffa er igen!
Förutom en lyckad utställning var det mycket trevligt att prata med alla både kända och okända människor på plats. Tack till alla som fixar med denna utställning så den blir så lyckad och så bra. Väl mött och hoppas på fler besökare nästa år.
Bilderna från klubbmästerskapet är tagna från CCR's Facebooksida. Vi väntar på bilderna på Karma och Hera, hoppas också det kommer på Lycka och Scilla.
Domare för dagen var Andrea Jurcan från Serbien.
Vi är mycket stolta ägare till våra hundar och uppfödningar med ägare som deltog denna dag. Bra jobbat! Hoppas vi ses nästa år igen...
och gärna fler med Commitment's chowar vill vi se! Det finns många fina där ute, det vet jag....

Marcus, min sambo och Roffe (BIR-valp), domare Andrea Jurcan och jag - Anna-Lena med Lucia (BIM-valp).

BIS-valp - Piuk Chow Trusty Phanciful Autumn och BIS-2 - Vår "gullunge" Treat Me Nice Grozio Akcentas aka Roffe. 

Nellwood's Nice Surprice aka Karma

Commitment's Black Orchid aka Hera

Etiketter: utställning

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar