Commitment's Black Orhid...

Här har vi vårt, svarta lilla yrväder Hera som också är 5½ månad gammal. Det skiljer bara 2 dagar i ålder mellan Hera - Roffe och Lucia (som är kullsyskon). Den här tjejen vet verkligen var springa är.. och springer fort som tusan gör hon också. Hon springer ifrån de andra som en svart blixt och fintar bort de vuxna utan att de har en chans att ta henne. En glad tjej med bra temperament och med mycket energi. Hon utvecklas fint, är sund och fräsch... men som skrivet  innan så håller vi tummarna hårt för att hon även senare klarar de avelskrav som ställs på henne. Hera, Roffe, Lucia och Karma ska faktiskt på sin alldeles första utställning nästa lördag då svenska klubbmästerskapet för chow chow går av stapeln i Esklistuna - Välkomna dit och titta... och bekanta er med rasen Ni som nu går i chow chow tankar...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar