Sofia fick 3 valpar i morse...

Affe & Sofia Affe & Sofia

Sofia födde 3 valpar snabbt efter varandra i morse. En helt okomplicerad födsel. Det blev 1 röd hane. 1 röd tik och 1 svart tik. Jag vet ännu inte var det är för hårlag på valparna. Det viktiga nu är att alla fortsätter att må bra, är friska och överlever. Alla valparna är redan tingade. Här ser man också hur svårt det är att få en valp när kullarna är i den här storleken, vilket händer ganska ofta. En genomsnittlig chowekull är ca. 3,5 valpar. För att få chans att få en valp ska man vara ute i god tid.... Antal valpar och sånt kan jag tyvärr inte påverka utan naturen har sin egen gång..... Det viktigaste för mig är att de är friska och mår bra oavsett hårlag, färg och kön. Vi hoppas på ytterligare en kull i juni, men vi är fortfarande lite osäkra på om Ella dräktig, även fast vi tror det just nu.... Vi ber om ursäkt för dåliga bilder, men de är tagna tidig morgon utan ljus med mobilkamera... Bilderna blir bättre från och med nu...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar