Våra 4 månaders gamla valpar...

Tiden rullar på och vi trodde verkligen att våren kommit för att stanna i Nyhammar då allt hade blivit bar mark och torkat upp riktigt bra, men inte då... Långfredagen vaknade vi upp till snökaos. Penseérna hade snöat över i krukorna och vi fick pulsa fram igen på promenderna. Mellan 20-30 cm snö kom det ner. I dag är det påskdagen med åtminstone sol och vad man kallar, riktigt aprilväder med kalla vindar. Här kommer några bilder på "barnen" från dagens promenad. Det är full fart med 3 valpar på uppväxt i huset - inget vi rekommenderar att ha om man inte har erfarenhet och energi för det själv. Många tror det är så lätt, men det är det inte - alla måste få sitt och sin tid - se och lär. De är precis som barn, nyfikna och fulla av bus där man inte vet vad som är rätt och fel här i livet. Vi har också 6 vuxna och 1 tonåring att ta hand om så det blir några promenader per dag. Bara morgonen har bjudit på 1 ½ mil. Tur de håller en i gång. Glad Påsk på 

Commitment's Black Orchid - Hera
Commitment's Black Orchid - Hera
Tequila Bum Grozio Akcentas - Lucia
Tequila Bum Grozio Akcentas - Lucia
Treat Me Nice Grozio Akcentas - Roffe
Treat Me Nice Grozio Akcentas - Roffe
Roffe
Roffe
Hera
Hera
Lucia
Lucia
Bror och syster - Roffe och Lucia
Bror och syster - Roffe och Lucia
Lucia
Lucia
Hera med Roffe bakom...
Hera med Roffe bakom...
Roffe, Lucia och Hera
Roffe, Lucia och Hera

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar